Krijg meer luisteraars

Heb je problemen om nieuwe luisteraars te trekken naar je internet radio station? Er zijn radio stations die er echt niet om geven of er wel of geen luisteraars zitten verbonden. Maar als je dit wel belangrijk vind lees dan verder dit artikel.

Eerst wees geduldig. Het groeien van luisteraars kost gewoon tijd.  Als je een goed product hebt zullen de luisteraars vanzelf toenemen (1, 2, 4, 8, 16, 32) Waarom? Omdat mensen hun vrienden vertellen over dat goede internet radio station.
Natuurlijk moet je wel eerst gevonden worden door de eerste luisteraars die het dan kunnen doorvertellen. Dit zullen we verder toelichten in dit artikel.

De basis:

Wees geen station dat maar soms in de lucht zit, 24 uur per dag 365 dagen per jaar moet je er zijn als je luisteraars wilt behouden.
Zorg dat je doorgaat met je muziek format dit voor de luisteraars die al hebt. Deze wil je niet kwijt raken!
Wees altijd bereikbaar, kies een goede hoge kwaliteit streaming provider, niemand wil met buffers naar je station luisteren.
Geluid kwaliteit (limiter,compressor etc), jingles, crossfading (overgangen muziek) en titels/tag in de streams zijn erg belangrijk.
Wees bereikbaar op een website, geef daar informatie over programma’s, laatste gespeelde nummers wees comminicatief naar je luisteraars
Praat tegen je luisteraars, wees niet een jukebox 24 uur per dag. Jukebox zenders zijn er genoeg daar zul je geen luisteraars mee aantrekken.
Geef je station meer persoonlijkheid, doormiddel van programma’s, maak een verschil met andere stations.

Maak het makkelijk
Plaats duidelijke luisterlinken op je website. Het verbaas me hoe vaak ik op een website komt en moet zoeken naar luisterlinken.
Laat de luisteraar kiezen met welke player hij wil luisteren. Laat luisteraars geen plugins downloaden om je stream te luisteren, dit werkt niet!

Promoten
Hieronder een paar tips om je internet radio station te promoten:
– Als je een lokaal internet station hebt gericht op een stad/dorp omgeving, laat flyers maken met daarop je programma’s en verspreid deze in cafe’s, winkels en, op scholen etc.
– Zorg voor jingles waarin de luisteraars je website/radio naam horen, zo kunnen ze dit door vertellen aan vrienden.
– Zorg dat je goed gevonden kan worden met je website door zoekmachines.
– Maak gebruik van Twitter en Facebook, promoot daar je radioshow
Voordat je opnieuw een promotie doet voor je station via web/forum/flyer/social media/etc. zorg dat je weet hoeveel luisteraars je hebt. Zo kun je kijken of deze promotie zin heeft en of je het nog een keer kan herhalen.

Ik hoop dat dit wat bijdraagt aan stations die proberen meer luisteraars te trekken. Opmerkingen over dit artikel zijn welkom.

About the Author

220 thoughts on “Krijg meer luisteraars

 1. dick - 6 september 2009 at 10:49

  Hallo Beste Mensen

  Wij zullen het zeer op prijs stellen dat ook onze station via deze weg wat meer luisteraars kunnen trekken.
  Wij zijn een internet radio die 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht zijn.

  Met vriendelijke groeten radiomuziekparadijs team

 2. John - 1 december 2009 at 19:51

  Ik ben nu al een tijdje bezig met radio maken maar volgens mijn luister statistieken krijg ik maar geen luisteraars.
  hij staat gewoon ook op 0.

  Elke keer als ik uitzend zet ik altijd een leuk product neer.
  mijn station is 24/7 online.

  Verschillende mensen laten weten van mijn station.

  Ik snap er niets van.
  Wat raad je me nog meer aan om te doen?

 3. Webmaster - 2 december 2009 at 10:10

  Beste John,

  Ik heb even op je website gekeken en geluisterd naar je stream. Wat mijn opvalt als ik de stream aanklikt is dat de intro file 128kbps 44khz stereo is. Klinkt lekker helder, daarna gaat ie door naar main stream die veel lager is 64kbps. De lage kwaliteit is echt hoorbaar, zelf op me pc. Intro file en stream moet de zelfde kwaliteit zijn dus in kbps en khz sommige players kunnen zelf problemen geven met die overgang. Probeer 96khz stereo of 64kbps mono 44khz en houd dus de intro file het zelfde. Ten tweede gebruik je geen fading tussen de nummers. Mensen krijgen nu meer het idee dat er een cdtje opgezet is inplaats van dat er een dj dit overmixt. Ten derde staat je stream op private en niet op public! Dit kan je veranderen in je encoder. Ten vierde hoor ik geen jingles tussen de nummers (de stem van je station) Ten 5e je muziek is niet altijd even hard, gebruik limiter en compressor voor muziek op 1 nivo. Kijk naar deze 5 punten en heb geduld! Je website ziet er goed uit alleen tk domain, staat me (persoonlijk) tegen omdat er in het verleden geen prof site opstonden en vaak vervelende banners in beeld kreeg. Dus in google met zoeken als ik .tk zie zal ik die niet zo snel aanklikken.

  Succes!

 4. John - 2 december 2009 at 14:41

  Ja ik weet het van de tk site. gaat binnenkort ook wel veranderen. Ik wilde eerst even kijken hoe het liep voordat ik hierin gnig investeren.

  Ik draai vaak op auto DJ waaraan ik weinig aan kan veranderen. Ben nu eenmaal in mijn eentje dus tjah heb niet altijd de tijd om elke keer on air te kunnen zijn.

  Binnenkort ga ik samen met een kennis van me echte programmas maken en deze op vaste tijden uitzenden.

  Misschien is het beter om de intro in het begin eigenlijk ook weg te laten?

 5. Dj John - 2 januari 2010 at 10:06

  Hallo beste mensen

  wie weet of Sam er ook in het Nederlands is

  ik ken sam wel, maar om te weten hoe je hem het beste kan instellen
  is het wel makelijk in het nederland

  ik draai met Sam 4.2.2

  Dankje en groetjes Dj John

 6. Webmaster - 4 januari 2010 at 16:00

  Beste John,

  Nee er is geen versie in het nederlands. Staan op deze website wel een paar script met uitleg in het nederlands.

 7. KeihardHollands - 10 januari 2010 at 20:02

  Hoi,

  Ons hoor je niet klagen alhoewel wij ook best wel meer DJ kunnen gebruiken met programma’s en natuurlijk meer luisteraars. Verders draaien wij ook met SAM ben hier echt heel blij mee. Verders vind ik dit een prima uitleg zoals er in het artikel staat om je te promoten. Veel suc6 Allemaal.

  Team KeihardHollands.nl
  24/7/365 Altijd in de lucht !

 8. RADIO WORMER - 20 januari 2010 at 22:53

  MENSEN IK ZOEK NOG LUISTERAARS KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN OP ME WEBSITE http://RADIOWORMER.ORG/ VEEL LUISTERPLEZIER

 9. MusiX Groep - 28 februari 2010 at 20:51

  Hee,

  Wij hebben ook vrij weinig luisteraars.
  Je kan kiezen of je via site, Winamp, iTunes of Media Player luistert (icoontjes op site) en we zenden 24/7 uit. We hebben één (toegankelijk) genre muziek (ongeveer zoals Q-music), we hebben naamjingles (en er zijn er een paar besteld), we hebben op vrijdagmiddag een chart (zoals de top40) en hebben een website (.tk, dat wel, maar zelf gemaakt, zonder irritante reclame ed).
  Hebben jullie nog tips voor ons? We moeten namelijk deze maand 200 luisteruren hebben om door te kunnen gaan…..

  Onze site is: http://www.radiomusix.tk

  Dus; help (en neem eens een kijkje en luister eens gezellig mee :p).

 10. Webmaster - 3 maart 2010 at 16:23

  Beste Musix Groep,

  Klinkt alsof je de concurrenten nadoet en je niet onderscheid op de rest. Tevens zie ik maar 1 programma en de rest is non-stop zo te zien. Kijk daar naar, waarom zouden ze naar jullie luisteren als Q-music de zelfde muziek draait?
  Probeer die tk domain te vervangen.. en je nieuws bij te houden en dan bedoel ik eigen nieuws.
  Heb je al aangemeld bij forums of je zelf al gepromoot?

  Webmaster

 11. jaap - 5 maart 2010 at 16:28

  Als etherpiraat kun je niet 24 uur per dag 7 dagen in de week in de lucht zijn,ik weet het,het is illegaal maar je website is compleet als je wel eens een keer een programma draait in de ether, en er ook op de stream mee geluisterd kan worden.
  Overigens heb je ook nog de mogelijkheid dat je je collega Etherpiraten kan doorstreamen.
  Hobby puur hobby!

 12. Steven - 25 juni 2010 at 18:01

  Ik heb een vraagje. Hoe maak je een vaste intro?
  Hiermee bedoel ik: Als je op sommige internetradiozenders gaat dan krijg je eerst een vaste intro (bijvoorbeeld: “Welkom op radio xxxxx”) en pas als die intro gedaan is, gaat men naar de gewone stream. Live dus. Ik zou graag weten hoe je zo’n vaste introductie op je radio komt, zodat iedere nieuwe luisteraar eerst die intro hoort en dan pas live kan meeluisteren naar de muziek.

  Alvast bedankt!

 13. Webmaster - 26 juni 2010 at 10:07

  Beste Steven,

  Het streaming product ondersteunt vaak intro files zoals SHOUTcast en Icecast en Wowza servers. Je kunt dit aan je provider aanvragen om dit te doen. Je kunt dit ook buitenom je provider doen via playlist dit is niet de beste oplossing.
  Let op intro files moeten de kbps, khz, mono/stereo het zelfde zijn als de main (live) stream.

 14. Harrie - 22 juli 2010 at 20:54

  Beste mensen. Allereerst mijn complimenten voor u zeer interessante website. Ook ik ben niet tevreden over het aantal luisteraars. Zou u eens op mijn site kunnen kijken en mij een tip kunnen geven wat er verbeterd kan worden
  Ik ben u zeer dankbaar er voor
  mvg Harrie Lemaire

 15. Webmaster - 23 juli 2010 at 10:50

  Beste Harrie,

  Bedankt voor je complimenten! Ik ben op jullie website geweest en op zich ziet deze er verzorgt uit. Met luisteren op de webplayer (media player) deed deze het niet. De overige luisterlinks voor verschillende players werkten wel. Viel me gelijk op dat het gepresenteerd is, wat erg gezellig klonk. Ga zo door! Toch combinatie huisstijl (site) en muziek stijl zo een puntje kunnen zijn. De website nu is vrij donker en ik zou verwachten een dance station. Vrolijk je website op en maak het ook gezellig zoals het klinkt. Het daagt nu niet uit om te luisteren. Geluid is ook prima, dit even getest op me sennheiser. Ik kan niet verder de non-stop beoordelen hoe dat klinkt maar ga door om een verschil te maken met andere stations!

 16. Harrie - 23 juli 2010 at 15:55

  Beste webmaster
  Heel hartelijk dank voor u tips. We gaan er aan werken
  Groetjes Harrie

 17. marianne - 27 juli 2010 at 22:34

  wil even zeggen dat u een mooie site heeft
  en kan er veel van leren 😉

  dj marianne

 18. Dirk - 28 juli 2010 at 19:10

  Hallo Webmaster,

  Zou u ook eens een kijkje willen nemen op one site en uw beoordeling willen geven.

  Alvast bedankt

  Team radio Hollandia

 19. Webmaster - 29 juli 2010 at 14:47

  Beste Team medewerker van Radio Hollandia,

  Ik heb jullie website bekeken op http://www.radio-hollandia.nl/ en ik moet eerlijk zeggen dat het uiterlijk website wel wat beter kan. Ik mis een duidelijke huisstijl en luister linken op elke pagina. Bedoeling is dat mensen gaan luisteren via de website? Geluid 192k is prima, ik hoor nette overgangen, heb maar even 10 minuten geluisterd en heb geen jingles gehoord dus daar kan ik niks van zeggen.

  Succes verder!

 20. Octaviateam - 10 augustus 2010 at 19:18

  Hoi zou je ook eens op onze site willen kijken en je mening daarover geven

 21. Hans - 15 augustus 2010 at 14:19

  Ik zou graag een radiostation op willen zetten maar weet niet goed hoe je dat aan moet pakken en wat er allemaal voor komt kijken.

 22. Webmaster - 16 augustus 2010 at 13:27

  Bedankt Marianne voor je compliment!

  Beste Octaviateam,

  Ik heb jullie website bezocht, hierbij gelijk de opmerkingen:
  Ik mis de luisterlinken voor winamp/itunes en (extern) mediaplayer, zie artikel. Ook kan ik niet de player die default gaat draaien stoppen of het geluid veranderen. Website werkt met frames die is lastig voor zoekmachines die kunnen niet goed de website indexeren.

  Succes met de uitzendingen!

 23. Alex - 2 september 2010 at 18:38

  Wat mij zo irriteert (en ik denk bij vele) is dat je soms op een website komt waar een media player op staat die onmiddelijk begint te spelen als je op de website komt.
  Ik vindt het wel een leuk idee om een media player op je website te zetten. Maar ik zou er dan persoonlijk voor kiezen om die niet automatisch te laten spelen, maar de keuze aan de bezoeker van de website over te laten.

 24. Pascal - 8 september 2010 at 20:51

  Ik heb met grote aandacht het verhaal gelezen over diverse tips om je luisteraars te zien groeien.

  Ik ben zelf nu sinds de zomer 2009 24 uur per dag actief met een internet radio. Ook wij hebben al zeer wat aan promotie gedaan zoals adverteren via Hyves (en andere sites) maar ook het rond delen van visitekaartjes (promo) voor het station die al enige malen huis aan huis zijn bezorgd.

  Ook heb ik onlangs een luisteraars onderzoek gedaan naar de luisteraars toe en wat ik hieruit begreep was het aanbod aan diversiteit van de muziek voldoende. Echter de doelgroep van het station is eigenlijk mid 20ers tot 40 a 50 jaar. Maar wat mij opvalt is dat ik de meeste luisteraars heb van 50 tot 70 jaar maar dit zijn er niet zoveel.

  Ook onderzoek gedaan naar tijden waarop men luistert en welke muziek zij het liefste horen. Nu valt mij juist op dat de tijden waarvoor gekozen wordt en de muziekstijl niet overeenkomt met de werkelijkheid en ik juist op andere tijden meer luisteraars heb.

  Maar ik haal gemiddeld tussen de 130 en 180 luisteruren per dag.

  Wat kan ik nog veranderen om dit te verbeteren? Onlangs (gisteren) is de programmering omgegooid om de huidige luisteraars tegemoet te komen).

  Volgens mij zit het met de website ook redelijk snor (maar kan iets over het hoofd zien natuurlijk).

  Hoe kan ik nog meer promoten danwel het station meer naamsbekendheid geven en vooral, dat luisteraars terug komen en het doorvertellen?

  Ons radiostation heet StudioPL Webradio en draait de muziek uit de jaren 80, 90, 2000 en recente hits. Daarnaast hebben wij 2 maal per week een hitlijst (mega40), de mega30 zal eind september te horen zijn en hebben wij een jaren 80 programma dat gepresenteerd wordt (ook komt hiernaast nog een ander programma dat muziek vanaf 60s tot 90s gaat draaien).

  Enige tips? http://www.studiopl.nl

  Alvast bedankt voor de moeite,
  Pascal

 25. frank - 14 september 2010 at 01:24

  ik ben al geruime tijd bezig op de zondag is het nog niet zo slecht maar door de week is veel minder wat luisteraars betreft. ik heb wat reclame gemaakt en flyers uitegedeeld en visite kaartjes laten maken.
  ook qua dj`s ze komen niet echt melden zich wel aan maar verder ????
  het geluid is goed dacht ik daar ligt het niet aan zou je eens een keer kunnen kijken wat ik eraan zou kunnen doen mvg frank

 26. FluxFM - 28 oktober 2010 at 15:17

  Wat mij opvalt als ik alle reacties hier lees is dat er veel stations zitten met 4 / 5 luisteraars. Misschien zou fusies van die stations helpen om meer mensen te trekken?

  Zag ook eerder iemand opmerken dat het hobby is! En dat moet het ook blijven. Heb al veel stations gezien die populair werden en de bijkomende kosten niet meer konden betalen!

  Ons station FluxFM is 100% hobby, natuurlijk wil je meer. Maar tevreden zijn en er een leuke hobby aan hebben is ook mooi! Mocht je eens een kijkje willen nemen, kom dan gerust langs!

  Maar vooral genieten van deze mooie hobby!

  Groeten,

  Michel
  FluxFM Meteren

 27. hansje - 10 november 2010 at 00:46

  heb hierbij even een vraagje ben bezig met een radio station op te zetten website is er al en muziek staat al geupload in de stream,op mijn website staat ook een mediaplayer,maar zodra we de stream aan zetten en ik zet dan ook mijn website open en klik mediaplayer aan dan doet die niks en hoor ook geen muziek wat doe ik in godsnaam verkeer? ben al daaaaaaaaaaagen bezig om muziek via de website te laten spelen,zou ook leuk zijn voor luisteraars ipv alleen maar foto’s of wat dan ook te bekijken ik kom er echt niet meer uit dus HELP !!!!!!

  hoop dat ik hier mee snel geholpen kan worden zodat we kunnen gaan uitzenden en mss heb iemand een idee of code(S) die ik op de website moet plaatsen om muziek te kunnen beluisteren alvast bedankt.

 28. Webmaster - 11 november 2010 at 09:15

  Als je website doorgeeft had ik een kijkje kunnen nemen. Zonder code kan ik er niks van zeggen. Vraag anders hulp in van je streaming provider?

 29. spelbrekersteam - 12 november 2010 at 18:12

  Mooi site steek je veel van op, maar vraag hoe zet ik mijn stream op mijn eigen site om direkt te luisteren, als er mensen op komen.
  Luister links heb ik er wel op staan, dus als je even tijd hebt zou je deze site dan ook willen bekijken en een reactie geven?

  Vriendelijke dank hiervoor alvast.

  Groetjes van het Spelbrekersteam.

 30. dj jeff - 29 november 2010 at 21:50

  wij zijn een nieuwe radio station in de regio zuid holland en willen meer luisteraars trekken kom ook eens gezellig kijken op http://www.radiohollandsehits.nl

  mvg radiohollandsehitsteam.nl

 31. RADIO WORMER - 4 december 2010 at 18:40

  Goede avond ik zou wel wat meer luisteraaars kunnen gebruiken mensen kom eens langs als er een live dj is kun je een verzoekje aanvragen groetjes dj eddy

 32. Willeke - 6 december 2010 at 19:17

  Hallo,
  Wij zijn een nieuw station en willen graag onze site promoten.
  Ben al een hele tijd bezig met een radioplayer op hyves te plaatsen maar krijg het niet voor elkaar.
  Nog een vraagje:is het verstandig om alleen nederlandstalige nummers te draaien of afwisselen met anderstalig?
  Het is de bedoeling dat er live uitgezonden gaat worden maar we hebben pas 1 presentator en die gaat zondagmiddag van 16:00uur tot 18:00uur verzoekenparade doen.
  Voor de rest draaien we voorlopig iederedag nonstop.
  Wat kunnen wij nog meer doen om te promoten?

 33. anton stam - 9 december 2010 at 20:51

  hoi luitjes ik ben een dj van redelijke kwaliteit (vind ikzelf ) heb thuis een studio en draai momenteel nog bij een station … waar helaas op 1 janiari de stekker uit ga … zoek een nieuw station met redelijk aantal luisteraars . draai nu op de zondagavond en zou ook graag de zondagavond willen houden … luister maar is mee via http://www.radiovrijevogel.nl elke zondagavond vanaf 18:30 … iemand die wil reageren kan dat doen via [email protected] alvast bedankt en ik hoor (misschien) wel wat groetjes atletico-radio

 34. Jorn Bijen... - 22 december 2010 at 13:16

  wat vinden jullie van deze zender?
  PS: we gaan dit nog doen>

  .nl maken!
  nieuwe site!
  24/7 in de lucht zitten!

  Gr,, Jorn Bijen

 35. RadioBellamia - 27 december 2010 at 19:20

  Wij zijn een nieuwe radio station in de regio gelderland en zo willen wij ook meer luisteraars trekken dus mensen u bent van harte welkom bij http://www.radiobellamia.nl

  mvg radiobellamia.nl

 36. Gert - 3 januari 2011 at 23:57

  Kom ook eens gezellig bij ons luisteren naar nederlandstalige muziek, chat met ons mee en vraag gerust een plaatje aan.

  Groetjes het Radio Woppa Team

 37. radiowoppa - 7 januari 2011 at 21:28

  hoi wij zijn een legale stream en draaien hollandse muziek.Daarbij is ook een gezellige chat aanwezig en kunt u ook via de chat een verzoekje aanvragen als de dj live aanwezig is.Dus kom gezellig luisteren op http://www.radiowoppa.nl

  Mvg,Dj gert
  beheerder radiowoppa

 38. radio-hollandia - 18 januari 2011 at 09:14

  hallo
  onze naam is radio-hollandia.nl wij zenden 25 per dag 7 dagen in de week uit

  wij zijn nog op zoek naar dj’s zowel overdag als savond..

  u kunt contact op nemen met [email protected]

  met vr team van Radio Hollandia

 39. TONNIE - 22 januari 2011 at 12:43

  hallo allemaal
  wij zijn een nederlandse internet radio die de hele dag uitzend met op dit moment allen nog s avonds gepresenteerde programma`s wij zoeken ter uitbreiding dj`s of lady`s die ons team willen versterken
  info via de studio in eindhoven 0408445532
  groetjes tonnie v hoof

 40. TONNIE - 22 januari 2011 at 12:47

  per abuis is in het voorgaande bericht een verkeerd telefoon nummer van de studio moet zijn 040 8445531
  gr tonnie v hoof

 41. Radio Woerden Nationaal - 17 februari 2011 at 20:16

  Hallo ,

  wij zijn een nederlandstalig internetradio station dat inmiddels al weer ruim 5 en een half jaar aan de weg timmerd, en niet zonder succes.
  met luisteraars in nederland en ver daar buiten.

  wij zijn opzoek naar dj’s (m / V ) voor overdag.

  interessen ?

  laat dan hier ff een berichtje achter of stuur een mailtje.

  WE HOREN VAN JE …. BYE BYE

 42. nick - 5 maart 2011 at 15:24

  hallo iedereen , wij zijn een muziek station uit het oosten van het land,24 uur per dag en 7 dagen in de week met muziek die je niet snel vergeet , elke avond(soms s’middags) live en op verzoek , of kom gezellig in de live studio chat , laat gerust een berichtje achter op de website via http://www.bonanzateam.nl
  Zorg dat u er bij bent , want dan hebt u altijd een alibie

  groeten studio De Roze Meeuw

 43. internetradiodynamite - 7 maart 2011 at 15:52

  wij zijn een jong en fris station waar gezzeligheid hoog in het vaandel staat.wat draaien wij eigenlijk alles naar wens van de luisteraar dus een gevarieert station.we runnnen dit station met 2 mensen en natuurlijk met onze dj,s . al wat ons nog rest te zeggen: veel luister plezier en geniet met je maten vriendelijke grt het dynamyte team !!
  IJGEN NAAR EN WEB MASTER DJ KOEN EN MANUELA ook zijn we op zoek naar dj’s dj koen

 44. Dj Cor van der Burg - 27 maart 2011 at 18:23

  Hallo wij bij Radiovollemaan hebben het zelfde probleem ik denk dat er meer samen gewerkt moet worden om uit te groeien tot een groot en goed station dus de handen in 1 slaan.
  Alle internet stations hebben z`n 10 tot 20 luisteraars met een paar uitschieters er tussen ik denk als we de handen in 1 slaan word het 1. Goedkoper 2. Meer luisteraars 3. betere kwaliteit.

  Nu is het zo dat bijna alle stations Dj nodig hebben en als we nu is 1 station de van gaam maken zijn we meteen van al onze zorgen af.

  Laat is weten wat jullie hier van vinden….
  Afz Cor van der Burg Dj bij radiovollemaan.

 45. conrad - 9 juli 2011 at 16:19

  ik heb een vraagje ik heb een internet radio http://www.radiodjdesmithies.nl ik draai van jong tot oud toch krijg ik geen luisteraars terwijl alle mediaplayers wat ik er op heb staan het doen zou je eens willen kijken waar het aan licht de site is nog niet helemaal klaar maar wil van u horen wat u er zo van vind

 46. dakhaas - 13 juli 2011 at 13:15

  hallo luister allemaal maar mee soms 7dagen in eenweek te beluisteren hou de site maar gewoon in de gaten veel luister plezier
  mvg.dakhaas team

 47. Dj Grey - 1 augustus 2011 at 08:33

  Hallo beste mensen, sinds een aantal jaren draai ik bij een heel gezellig Amerikaans internet radio station. Wij zijn 24/7 on air. We proberen zoveel mogelijk LIVE Dj’s te hebben , maar dit lukt helaas niet altijd, door die Time Zones.
  Misschien dat een van jullie die dit leest, de ambitie heeft om voor een Amerikaans station te gaan draaien. De voertaal is natuurlijk het Engels, mocht je je geroepen voelen dan kijk eens rond op onze webpage http://www.partycentralradio.com , misschien dat ik je mag begroeten als nieuwe collega. Er zijn geen kosten aan verbonden voor je. Momenteel hebben we 6 Nederlandse Dj’s die er draaien. Rest is Amerikaans en zelfs een Australische en Canadese Dj. De luisteraars zitten verspreid ALL OVER THE GLOBE. Nog een vraag aan webmaster, graag een mening over ons station/website. bvb dank, en misschien tot horens, groetjes Dj Grey van Party Central Radio

 48. Dj-Klein - 31 oktober 2011 at 11:46

  Hai,

  Ten eerste helemaal top deze site..

  Ik heb op zich geen klachten met aantal luisteraars, is nogal verschillend, eigenlijk net zo verschillend als het weer in nederland 😉

  Maar wilde vragen of je toch even wilde luisteren en kijken naar de site.

  Ik weet het 1 minpuntje van de zender zijn de streepies tussen de titel en song tijdens nonstop, maar daar word aan gewerkt

  alvast bedankt

 49. dj-Jef - 31 oktober 2011 at 13:05

  Hallo graag had ik hier wat meer informatie gehad omtrend onze radio zender en kwa luisteraars we zijn nu net een jaar bezig en eigelijk hebben we niet zo veel luisteraars volgens mij is dewebsite wel duidelijk omtrent de linken voor te luisteren en het geluid is ook goed ( 192kbps 44mhz ).wat betreft reclame doen we regelmatig zelfs dikwijls durf ik te zeggen en kwa muziek is er voor iederee wat wils van de jaren 50 tot op heden nieuwe muziek.Wat zouden wij nog kunne doen om meer luisteraars te lokken.Bijboorbaat alvast bedankt.Met vriendelijke groeten

 50. Bianca - 11 september 2012 at 16:31

  Haai, Supersite dit met veel info,

  wij zijn net begonnen met een radio station in samenwerking met radio hero die al een poosje aan de weg timmert,

  nu zou ik graag wat jingles laten maken, heeft iemand tips of info waar ik daar voor terecht kan?

  klik op mijn naam om onze site te checken:)

 51. djedwin radionachtbraker - 21 oktober 2012 at 12:31

  hallo beste mensen ik heb een webradio station radionachtbraker ik wil weten of ik goed bezig ben en of er nog tips zijn ook mag er geluisterd worden naar onze stream en een praatje maken in onze chatbox mvg edwin

 52. ricardo - 21 oktober 2012 at 20:49

  ik zou het erg oprijsstellen als ook onze station via deze weg meer luisteraars zouden trekken http://www.radioallyoursound.nl Wij zijn een internet radio die 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht zijn.

  er is een gezellige chat en verzoekjes zijn ook welkom
  vriendelijke groet ricardo

 53. Jan - 11 november 2012 at 15:50

  Goede middag,

  Wil graag radio maken maar snap werkelijk helemaal niets van alle software en de uitleg daarbij.
  Ben wel handig met PC en muziek maar software nee.
  Is er iemand die bereidt is eea op mijn pc te zetten zodat ik los kan, alles wel legaal.

  Ben ook bereidt bij een station te draaien om het vak te leren, mijn voorkeur is RnB/Blues/Soul/Jazz en oude pop, alles lichte kost. Ik woon in Hoofddorp,

  Graag een reactie,

  Groet
  Jan

 54. Bas Snijder - 14 november 2012 at 11:15

  Reactie op dj-jef

  Wat ik zou doen is jezelf gaan richten op een bepaalde doelgroep. Want ik ken zelf weinig mensen die alle muziek mooi vinden van de jaren 50 tot nu.. Ga zoeken op stations wat nog niet zo veel bestaan of weinig kwaliteit hebben op hun zender… Pak een bepaalde genre dus bijvoorbeeld 70’s 80’s 90’s of juist de heden muziek.
  Er zijn namelijk weinig mensen die alles leuk vinden. Zodra mensen een nummer horen wat ze echt niet mooi vinden zullen ze waarschijlijk af gaan kappen op je zender.

  Indien je een genre hebt gekozen zou ik gaan promoten op websites met die leeftijds categorie. Dus als je een oldies station gaat maken moet je juist gaan promoten op websites wat relevant is aan je station en waar die leeftijds categorie op komt…

  Als je op websites gaat promoten waar alleen maar jonge mensen op komen zal het weinig nut hebben voor je station aangezien het jonge volk de recente muziek mooi vinden en de oldies niet.

  Ik zou het dus gaan bepreken in de muziek. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

 55. oldskoolradio - 20 februari 2013 at 22:57

  wij zijn een radiostation dat 24 uur per dag de beste classics van de jaren 80 en 90 draaien ( draaien toch andere genre dan veronica . komen jullie gezellig luisteren ?

 56. DJ Mar - 16 april 2013 at 13:34

  Hoi me naam is marianne
  We hebben samen met belgie een station
  Gewoon lekker gezellig en met chat
  24 uur muziek en interviews met artiesten

  Groetjes Mar

 57. Jan de Vries - 17 april 2013 at 11:29

  Strakke mainstream 70’s Met jingels en audio compressie, site in Nederlands, Duits en Engels.
  Inclusief Luisterlinks en online Player, en natuurlijk een dynamische playlist.

  Toch wel nieuwschierig naar reactie’s.
  Het kan namelijk altijd beter !!

  nb, automatische selectie van de getoonde taalpagina.

 58. rick - 30 april 2013 at 16:42

  Hallo allemaal mijn probleem is dat ik niet weet hoe ik een player op mijn site krijg die dan via sam die ik wel heb gestreamt krijg ik snap er helemaal niks van wie wil en kan mij daarmee helpen groet Rick

 59. Dj Huub - 13 mei 2013 at 19:05

  Ik wil me hier ff voorstellen en hoop dat je eens komt luisteren op dinsdag avond ben ik er op http://www.locomotionradio.nl vanaf 20 uur.

  Ik draai alle soorten muziek dus zeer gevarieerd 70s,80,s,90s tot heden maar ook duits en nederlands komt aan bod.

  Kom gewoon eens lekker luister en doe een verzoekje.

  Groetjes Dj huub

 60. Klaas - 10 juni 2013 at 12:12

  We zijn weer terug na afwezigheid van een jaartje.
  Kunt u ons nog !!!!
  Radio de Vrijbuiter u kunt ons vinden via
  http://www.radiovrijbuiter.com
  24 uur per dag de gezelligste Hollandse hits

 61. Dennis - 8 juli 2013 at 13:14

  hoi

  wie heeft er voor mij een html script om stream aan windows mediaplayer / winamp player plaatje toe te voegen. Zodat die bij luisteraars automatisch in mediaplayer opent of in winamp

 62. moonlightradio - 21 juli 2013 at 18:14

  Beste radio vrienden
  Na een paar jaar gedraaid te hebben bij een colegga radio station zijn we sinds 2 maanden voor onz zelf gestart

  En het gaat best redelijk goet hebben een leuke
  Programmering staan met live dj & Lady en een
  Mooie nonstop we draaien op een stream van 192kbps
  En al onze nummers zijn gegaind op 89db om over moduleren
  Tegen te gaan verder site ziet er best leuk uit

  Maar kom eens kijken en luisteren
  We staan altijd open voor tips en verbeteringen

  http://www.moonlightradio.nl

  Groet Team Moonlightradio

 63. Row - 22 juli 2013 at 02:51

  hallo, ik heb een radio zender via ustream..(live stream met beeld en geluid)
  maar nou is mijn vraag; hoe krijg ik een hoge geluids kwaliteit.
  want ik kan niet gewoon het geluid overnemen dat over mijn boxen komt.(dat is natuurlijk geen zuiver geluid)
  kan iemand mij helpen ?!!!
  of een door verbonden link dat me iets in de goede richting helpt..

  oja en ik heb een DJ controller(hercules instinct) en daar zit ook een software bij

 64. Dj.Ruud - 1 augustus 2013 at 07:12

  Even op het vehaal van John tekomen ik zit bij een internet radio station waar we Sam 3 gebruiken
  ik kan zeggen dat ik daar goed mee kan daaien
  michien een iedee voor je. Volgen mij kun je door luisteren naar andere stations ook een iedee vormen
  van he’ hoe doen zij het. Ik zit zelf bij radio de kleinezerver, om maar wat op te noemen of de tiolerjger
  pas begonnen kijk maar.

  Succes John

 65. DJ harry - 16 augustus 2013 at 00:36

  wij de team van radiocafeteam wij draai met radioDJ en het werkt top niks geen last kom maar luisteren bij ons en neem een kijkje op ons website

 66. lichtstad-radio - 22 augustus 2013 at 03:34

  we zijn nu al meer dan 4 jaar in de lucht en vinden het nog steeds leuk soms meer luisteraars en verzoekjes maar ligt aan tijd van het jaar en er zijn zoveel stations dat het moeilijk is om heel veel luisteraars te krijgen maat we mogenniet klagen hebben luisteraars enkomen ook steeds terug en daar gaat het om graag mening van jullie kom eens kijken en wie weet kunnen we nog iets verbeteren

 67. Webmaster - 9 september 2013 at 09:01

  Ik zou jullie adviseren om webplayer aan te bieden op jullie website. En het geluid zou wel wat harder mogen en overgangen zijn matig, lijkt soms of ik naar een cdje luistert, en na 3 nummers hoor ik niet waar welk station ik naar luistert, misschien wat meer jingels?

 68. ruud - 17 september 2013 at 23:22

  hallo ik heb een vraag ik zend vele malen uit oa nonstop en bijna dagelijks life ik heb al reklame versprijd en ik krijg maar geen luisteraars zelf heb ik al site op gezocht via het buiten land waar mijn stream op loopt graag bericht wat ik nog kan doen

 69. nick - 14 oktober 2013 at 09:08

  wij van http://kanonvanfriesland.weebly.com/
  zijn van de week net begonnen maar we merken nu al de luisteraars neemt toe echt goeie hints
  lichtstad-radio daar heb je gelijk in zomers is er bijna niemand
  maaar rond deze periode wel weer

  mvg het kanon van friesland

 70. Arjan - 24 oktober 2013 at 11:15

  Hallo,

  Wij hopen via deze weg ook wat luisteraars te krijgen. Misschien zijn er nog wat tips om nog meer luisteraars te krijgen. Ons radiostation is een zender die de jaren 70 80 & 90 draaien. En we zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week te beluisteren

  Met Vriendelijke Groet,

  Jan & Arjan

 71. tes - 4 november 2013 at 09:59

  hallo iedereen kom eens gezellig een kijkje nemen op de happy station het is een gezellige muziek station met chat en 24 uur per dag online en verschillende djs

  hoop dat jullie snel komen kijken en luisteren

  groetjes tes

 72. Dj-Andy - 9 november 2013 at 23:56

  luister lekker naar Web_Radio_Dekker 😉

 73. herman - 1 december 2013 at 14:02

  luister gezellig allemaal mee naar ons zender van jong tot oud we alle soort muziek keuse verschilde dj,s met verschilde muziek style check de website http://www.allroundradio.com luister gezellig mee en vraag ze aan de groetjes en verzoekjes

  dj herman den draaier

 74. mjc van neerven - 5 januari 2014 at 02:16

  http://www.radionoordlimburg.nl
  wij zijn een internet radio wat 24 uur per dag uit zend
  365 dagen per jaar voor onze luisteraars met de besten muziek met hits van vroeger en hits van nu en natuurlijk het Nederlands talige muziek niet vergeten

 75. Coen Willemsen - 20 januari 2014 at 23:31

  Hallo allemaal,

  Graag wil ik ook een beetje reclame maken voor http://www.radio-freebee.nl
  Wij hebben leuke programma’s en zijn actief op facebook.
  Verzoekjes doen wij ook.

  Ook doen wij aan goede doelen.

  Men kan ook dj bij ons worden, door contact op te nemen via het mail adres op onze site.

  http://www.radio-freebee.nl

 76. webradiohengelo - 21 januari 2014 at 16:12

  luister ook eens lekker mee naar de hits van webradio hengelo 😉

 77. DJ rico - 27 februari 2014 at 17:16

  we hebben ook een internet radio station.

  ook wij zoeken meer luisteraars.

  kan je even kijken en morgen ochtend luisteren tussen 9-1 ? en dan een mail stren met je mening

  groeten

  team bouzouky

 78. Alfateam - 12 maart 2014 at 21:49

  Goede avond mensen,

  Heb een internetradio gebouwd en wil graag weten wat jullie hier van vinden.
  Ben hier nieuw in.
  Ben benieuwd wat jullie van de site vinden,maar ook van de kwaliteit van de muziek vind ik belangrijk.
  Onze site is:
  http://www.alfateamenlady.tk

  Ben nu even aan het testen met top 40 muziek,maar draai eigenlijk alles zoals:
  piratenmuziek,80’s en 90’s en top 40 en instrumentaal en country en rock.

  Mvg:Patrick.

 79. Brueghelradio - 5 mei 2014 at 13:35

  Hallo beste bezoekers van deze website. Graag wil ik hier ook even mijn eigen webradio voorstellen: Brueghelradio Wij zijn een beginnend station en zijn op zoek naar DJ’s
  voor meer info en ons te beluisteren surf even naar http://www.brueghelradio.be

 80. Marc - 13 mei 2014 at 01:16

  Wij zijn op zoek naar leuke dj collega’s wie heeft er nog een paar uurtjes vrij per week en zou met ons leuke team samen willen werken?
  Wij beschikken over de juiste licenties,
  Nieuwsgierig geworden? kom dan gewoon eens langs op http://www.magicradio.nl

  You control the music!

 81. mike - 28 mei 2014 at 11:49

  Hoi, thanks! Zo beter?

  Wel groot!!!

 82. Webmaster - 28 mei 2014 at 12:03

  Je kunt hem als beste als pupup player gebruiken. Dus een afbeelding op je site met “Live luisteren” als je daar op klikt krijg je de webplayer. Zo kunnen de bezoekers door klikken en blijft de player spelen.

  Groeten,
  Michel

 83. mike - 28 mei 2014 at 16:56

  Heb ik gedaan..Thanks!

 84. Radio De Gouwe Draak - 28 mei 2014 at 21:44

  Welkom bij Radio De Gouwe Draak Radio De Gouwe Draak is een Nederlandstalige internet radio. Met Engelse Oldie uit de jaren 70s 80s 90s en de muziek van toen en nu. Radio De Gouwe Draak willen zoveel mogelijk met live Dj’s Draaien.liefst elke dag dat is waar wij naar streven Radio De Gouwe Draak willen de luisteraars bij ons radio station betrekken. Om te weten wat ze willen horen denk aan een verzoekje. Maar ook alle luisteraars mogen op de klapper van de week stemmen. Die ieder uur te beluisteren is. Ook willen we ieder beginnende artiest promoten en draaien bij Radio De Gouwe Draak. wij zijn ook te beluisteren via je mobiel of tablet Download die via onze website

 85. Webmaster - 30 mei 2014 at 10:09

  Nu nog popup op maat (grote player) dus niet een hele pagina! Dan is het prefect!

 86. monique - 6 juni 2014 at 20:15

  Een gezellig station met 24/7 muziek.
  Ook vele live uren te beluisteren. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze website. http://www.radioexpansie.nl

 87. antoine - 9 juni 2014 at 13:58

  wij zijn de kleinste maar de gezelligste station van de benelux.
  radio de witte tijger is echt een hobbyzender waar wij als dj/lady gelukkig onze hobby kunnen uitvoeren..als de luisteraar een leuke avond heeft gehad,dan is onze avond geslaagd…dus stem gezellig af op ons station..
  PS: vrienden worden van ons op facebook? dat kan meer info bovenaan de site in het menu..wij zoeken ook nog dj’s.
  m.v.g. beheerders radio de witte tijger

 88. John Post - 22 juni 2014 at 14:32

  Lieve mensen,

  Kijk ons op onze site http://www.radio078.fm, heerlijke muziek 24-7, door de weeks nonstop en in het weekend heerlijke shows.

  Mvg,
  John

 89. korvelfm - 28 juni 2014 at 08:01

  luister gezellig allemaal mee naar ons zender van jong tot oud we alle soort muziek keuseWij zijn een nieuwe radio station in de regio tilburg

  http://www.korvelfm.com

 90. Internet Radio Gismo - 11 juli 2014 at 20:23

  Ook met dit mooie weer zijn we weer van de partij, met nu live De Cv Man en Lady Gismo op http://www.internetradiogismo.nl ! Voor jong en oud draaien wij de leukste muziek, verzoekjes kun je uiteraard altijd aanvragen want we draaien voor jullie als luisteraars. Kom gezellig langs in onze chatbox, en klets gezellig mee of vraag een verzoekje aan.. Tevens zijn we nog opzoek naar DJ’s/Vj’s dus mocht je interesse hebben kom gerust eventjes langs.

  Wij hopen tot gauw!

  Internet Radio Gismo

 91. radiohollandsplein - 22 juli 2014 at 19:26

  hallo wij zijn een internet piraat met 24/7 de beste hits
  ook is er elke dag een dj live voor u groet of verzoek
  tevens kunnen wij ook altyd nieuwe dj’s gebruiken
  we hopen u te horen op http://www.radiohollandsplein.nl

 92. Roël van Dijk - 23 juli 2014 at 00:10

  Hoi mensen, Goed topic, Ik heb zelf ook een internetradiozender, die weinig luisteraars trekt!
  Website: http://www.rovadiradio.nl
  Heb er wel jingles onder, had eerder ook elk uur nieuws.
  Het is NON – STOP!
  Alleen heb ik niet echt altijd tijd voor shows!
  soms doe ik ze wel, maar dan kondig ik alleen nummers aan! en doe een beetje lollig!
  Hebben jullie enige tips hoe ik dit professioneler kan doen, en hoe ik luisteraars naar boven trek?

  M.v.g ArVeeDeeJay

  http://www.rovadiradio.nl

 93. tornadoradio - 24 juli 2014 at 15:44

  zou je ff naar mijn website kunne kijken .en graag je bevindingen hierover .en zien wat er nog verbetert kan worden

 94. tornadoradio - 9 augustus 2014 at 11:45

  Welkom op de website van Tornado Radio
  Tornado radio is een radiostation dat voornamelijk Nederlandstalige muziek Draait. Wij richten ons op een breed publiek. Zo hoor je bij ons niet alleen de bekende muziek van vroeger maar ook de hits van nu. Tornado radio heeft ook aandacht voor regionaal talent. Wij doen ons best om de nieuwste artiesten te promoten. Natuurlijk hoort u bij ons niet alleen Nederlandse muziek maar ook Duits en Engelstalige muziek en andere genres komen regelmatig voorbij. Kortom er komt voor een ieder wel wat voorbij. Dus een radiostation met echte gezelligheid.

 95. tornadoradio - 9 augustus 2014 at 11:47

  Tornado Radio is altijd op zoek naar goede DJ’s. Luister je gezellig naar Tornado Radio en denk je “dat lijkt mij ook wel leuk om te doen”, meld je dan bij ons aan. Je bent bij Tornado Radio vrij om je eigen programma samen te stellen. Ons luister publiek bestaat hoofdzakelijk uit liefhebbers van Nederlandstalige hits van toen en van nu, maar natuurlijk wordt er ook regelmatig Engelstalige en andere populaire muziek aangeboden.
  Daarnaast is het voor de luisteraars mogelijk verzoekjes aan te vragen.

 96. combinatiezilverster - 15 augustus 2014 at 16:11

  ook wij zitten met het probleem om luisteraars op onze site te krijgen en als luisteraar te houden?? vaak zie je mensen komen tijdens de live uitzendingen maar ook meteen weer gaan en wij snappen niet waarom!wij hebben 24/7 muziek met elke avond een live dj en als de jukebox speelt vaak genoeg een jingle er tussendoor elk uur nieuws altijd de nieuwste muziek middels pluggers! kwaliteit van muziek is 100% kortom we weten niet wat we eigenlijk verkeerd doen?? wilt u mischien eens kijken naar onze site en een oordeel geven?

  mvg http://www.combinatiezilverster.nl (dj jonnie)

 97. FreeMusicRadio - 6 september 2014 at 15:15

  Ook wij zijn een nieuw radiostation en zouden het ook leuk vinden om meer luisteraars te krijgen, zou zeggen kom is gezellig mee luisteren op http://www.freemusicradio.nl groetjes…

 98. Radio Olympia Piratenhits - 9 september 2014 at 01:09

  Radio Olympia heeft als doelgroep mensen die van echte oude geheime zender muziek en piratenhits houden. Er word bij voorkeur niet veel nieuwe Nederlandstalige muziek gedraaid.

  Bij een verbreding van de doelgroep is het bijvoorbeeld ook mogelijk meer luisteraars te trekken.

  Maar ook uitstraling, kwaliteit en continuïteit is belangrijk.

  Luister eens piratenhits op http://www.olympia-radio.nl/piratenhits

 99. Pop Rock FM - 23 september 2014 at 22:39

  Hallo

  Ook ik heb een internetradio station , en zou best wel meer luisteraars willen trekken ,tja hoe ga je er mee om en wat moet je doen, en wat doen we verkeerd , ik zou daar best wel eens antwoord op willen krijgen

  Groet

  Goof
  poprockfm..com

 100. Webmaster - 25 september 2014 at 11:17

  Beste Goof,

  Jullie website ziet er goed uit.
  Maar ik mis wel luister links default op de home page, zoals voor naar Winamp, itunes en Media player. Volgens mij kan je ook niet met je telefoon luisteren? Zitten jullie wel op Tunein? Tevens werken jullie met een flash player, wat ook altijd niet even goed werkt met een Mac.

  Groeten,
  Webmaster

 101. lady bird - 30 september 2014 at 21:54

  Hallo,

  Luister ook eens naar http://www.radiofiftyfifty.nl en natuurlijk ook naar de andere stations die hier hun link plaatsen.

  veel luisterplezier!

 102. radiotophits - 6 oktober 2014 at 23:17

  Internetradiotophits Draait legaal !!!

  Internet radio tophits heeft de mail ontvangen met de licentie code van buma. We draaien vanaf vandaag legaal op http://www.internetradiotophits.nl. Kom gezellig mee luisteren en chatten.
  En luister vandaag gezellig mee naar de programma’s en nonstop van internet radio tophits.

 103. Nederlandsepiraten.nl - 7 oktober 2014 at 20:11

  Luister mee en kom eens langs. Nederlandstalig, Engelstalig, Duits, Classic’s, Oldies alles hoor je bij ons we proberen elke avond live te zijn volgens ons schema. We zijn een team met ervaren etherpiraten en wat jonger maar zeer talent vol we werken met professionele spullen om het geluid te kunnen garanderen.

  http://www.nederlandsepiraten.nl i.c.m met het Bonanzateam.

 104. swabro - 14 november 2014 at 17:49

  ik hoop via deze weg mensen het genoegen mag geven om mee luisteren naar http://www.swabro.nl

  muziek in alle maten en soorten alles kan via een chat programma die op de site verwerkt is kunnen de mensen alles aan vragen wat de mensen willen horen

  als de mensen bij ons op de chat komt is het mogelijk u de naam die u krijgt te veranderen in u eigen naam of u eigen station naam die u e.v.t hebt

  dan word u kosteloos lid gemaakt van onze site

  hopelijk zien we u gauw op

  http://www.swabro.nl

 105. radio piratenhits - 17 december 2014 at 00:18

  Kom ook eens naar de site en luister of chat gezellig mee

 106. korvelfm - 26 december 2014 at 07:28

  korvelfm

  Het gezelligste internet radio station
  Wij hebben de beste hits voor U op een rij staan

  We hebben een grote muziek keuze uit verschillende genres

  Momenteel gaan we groter worden met onze DJ’s en muziek

  vraag plaat aan [email protected] skype

 107. papillon - 14 januari 2015 at 22:29

  wij zijn al een tijdje bezig nu
  op deze manier hopen we toch nog meer luisteraars te krijgen

  24/7 muziek nederlandse piraten hitz zoals ze ooit bedoelt waren

 108. lady bird - 15 januari 2015 at 11:14

  Gezellige internationale radio station http://www.radiofiftyfifty.nl

  Op de zondagavonden een avond artiest en heel soms een raad spel. Muziek voor jong en oud

  neem gerust een kijkje op onze website en luister eens gezelllige mee

  Ook kunt u een verzoekje aanvragen!

 109. henkie - 3 februari 2015 at 10:29

  gezellig radio met een gezellige chat jullie zijn van harte welkom kom gezellig is een keer langs voor een gezellige babbel of voor de mooie muziek die er gedraaid word

  http://www.radiorakkers.tk

 110. Radiodrenthe.com - 6 februari 2015 at 16:52

  Zou u onze site ook eens willen bekijken 24/7 online bijna elke avond djs en het hele weekend ook
  we draaien gezellige muziek voor jong en oud

 111. hendy de dalton - 8 februari 2015 at 10:20

  hallo beste lezers
  wij zijn een radio met nederlands taligge muziek
  met elke avond een live uitzending
  zo dat u uw eigen plaat aan kunt vragen
  ook zoeken wij voor de zondag nog dj`s of vj`s
  lijkt u dat wat neem dan contact op met ons
  via http://www.hitgigantradio.nl
  ik zal zeggen kom snel en neem eens een kijkje
  op onze site
  met vriendelijke groet het hitgigant team

 112. Frans van der Meer - 12 februari 2015 at 18:01

  Via zoeken naar wat scripts kwam ik deze site tegen. Leuke info en goed uitgelegd.
  Onze website is nog een beetje in ontwikkeling. Net als het station “FOCUS 103” overigens. Maar we hebben er plezier in. Dat gun ik iedereen met de hobby.

 113. Webradiotwinlife - 6 maart 2015 at 13:06

  wij zijn ook al druk om aan luisteraars te komen in deze tijd gaat dat niet meer zo snel er zijn veel internet piraten die draaien en wij hebben ons maar eens bedacht om alleen oude piraten muziek te gaan draaien kijken hoe dat is

  Mvg WebradioTwinlife

 114. louis - 14 maart 2015 at 18:40

  hallo , mijn is louis en ik draai nu ook al een jaar en mijn luisteraars staat ook nog op nul , heb sam en sam vive als software dus daar zal het niet aan liggen .ben ook altijd online .

 115. Webmaster - 16 maart 2015 at 14:32

  Beste Louis, het eerste wat me opviel is de flash player. Heb je geen andere player? Gewoon een player die overal op werkt en luisterlinks?
  Flash player werkt niet op tablets en telefoons en op OSX.
  En heb je al je eigen aangemeld op radio portals?

 116. Anton Reinders - 19 maart 2015 at 21:55

  Beste mensen,

  Ik ben net twee maanden serieus bezig met mijn internet radio station http://www.radiowebnl.nl

  Ik ben nieuwsgierig wat jullie ervan vinden en wat ik misschien nog kan verbeteren.

  Met vriendelijke groet,
  Anton Reinders
  RadioWebNL

 117. Webmaster - 20 maart 2015 at 10:01

  Wat mij gelijk opvalt is geen logo, redelijk maar kale grijze website.
  Flash webplayer, wat niet werkt op tablets, telefoons en ook niet op Macs.

  Check deze player eens: http://www.live-streams.nl/jplayer-webplayer/

 118. Jan de Vries - 9 april 2015 at 19:52

  http://www.feelgoodchannel.com
  Strakke mainstream 70’s Met jingels en audio compressie, site in Nederlands, Duits en Engels.
  Automatische selectie van de getoonde taalpagina.
  Inclusief Luisterlinks en online Player, en natuurlijk een dynamische playlist.

  Toch wel nieuwschierig naar reactie’s.
  Het kan namelijk altijd beter !!

 119. ToppersWebradio - 11 april 2015 at 13:01

  Welkom wij zijn een internet radio station die binnen jaar zeer hard is gegroeid daar zijn wij ook super blij mee. Tevens kunt u bij ons elke zaterdag Fantastiche prijzen winnen…. Wij wensen u dan ook veel luister plezier via http://www.topperswebradio.com

 120. patrick - 22 april 2015 at 19:11

  hallo allemaal ik ben een beginende piraat die nog druk bezig is met de site ik zou graag belangerijke tips willen krijgen

 121. Webmaster - 23 april 2015 at 10:53

  Ik kan niet luisteren met mijn PC en iphone. Gebruik geen flash of gebruik dan zeker een alternatief.
  Verder vind ik niks geen info over het radio station!

 122. patrick - 18 mei 2015 at 10:44

  Onze radio draait 24/7 en heeft live radio djs die voor jou aangevraagde plaatjes draait en ondertussen de beste hits vertellen en aankondigen neem een kijkje en meld je aan en of geef een reactie http://www.speedfm.be/v3
  De site heeft ook leuke extras zoals spelletjes een gastenboek eigen profiel enz.

 123. John - 5 juni 2015 at 16:20

  Wijn bestaan in augustus 1 jaar en we vinden het leuk de mensen te vermaken met allerlei soorten muziek, in de avonduurtjes zijn we live met een DJ zodat de luisteraars zelf hun eigen verzoekjes kunnen aanvragen, we zijn ook op zoek naar dj’s die ons team komen versterken, veel luisterplezier op http://www.freemusicradio.nl

 124. radiodoremi - 27 juli 2015 at 00:13

  wij zijn een een gezellig radiostation die voor oud en jong muziek draaien 24/7 en de meest gezelligste internetradiostation kom gezellig langs op http://www.radiodoremi.nl

  tevens zijn wij nog opzoek naar goeie dj’s

  mee maken en erbij zijn http://www.radiodoremi.nl

 125. Deeske - 14 augustus 2015 at 20:56

  Hallo allemaal,

  Wilt u onze website ook eens bekijken. Luisteraars zijn natuurlijk ook welkom!
  Muziek voor jong en oud, vooral nederlandse plaatjes word gedraaid en verzoekjes kunnen ook aangevraagd worden.

  http://www.radio-butterfly.nl/index.htm
  Alvast bedankt

 126. Dj-Andy - 27 augustus 2015 at 16:02

  Hoe kom ik aan meer luisteraars ??????
  HELP !

 127. ForTheLoveOfMusic - 28 september 2015 at 14:16

  Sinds een weekje online: http://fortheloveofmusic.playtheradio.com/

  Voor liefhebbers van zenders als (voorheen) KINK FM, Pinguin, KX en #FM (maar dan zonder het gebabbel). Met klassiekers, veel nieuwe muziek, ook door artiesten (bekend en onbekend) zelf ingebracht

 128. michael - 15 oktober 2015 at 16:22

  mensen kom lekker meee luisteren naar radio toekan
  wij zijn ook op zoek nog naar meer dj,s

 129. Radio5399 - 27 oktober 2015 at 15:46

  Hallo,
  Wij zijn een radiostation gestart!
  Luister nu mee op http://www.radio5399.ml
  24 uur non stop elke met de beste DJ’s!

  En volg ons op facebook Radio5399

  Groet,
  Team radio5399

 130. Wim Zonneveld - 11 december 2015 at 16:23

  Sinds enkele maanden kun je 24 uur per dag luisteren naar de webradio van Hollands Palet. Muziek van Nederlandse én Vlaamse bodem.
  Ook gepresenteerde programma’s!

  Ga naar ww.webradiohollandspalet.nl

  Veel luisterplezier! En laat eens een reactie achter!

  Team Hollands Palet

 131. Diana - 18 januari 2016 at 12:45

  NIEUW in de LUCHT

  De witte ijsbeer radio, de station met muziek voor jong en oud. 24/7 per week de hitjes op deze station.

  Kom gezellig allemaal luisteren en of chatten in onze chat.

  http://www.dewitteijsbeerradio.nl
  en volg ons op Facebook
  https://www.facebook.com/dewitteijsbeerradio

  via 100 kilometers glasvezel en koper kabel of via de 4g of wifi luister jij naar jouw favoriet.

 132. Werner - 19 januari 2016 at 21:04

  hallo, mijn vraag is waarom er bij mijn internet radio luisteraars geen room te zien is, op de computer waar ik mee draai wel maar niet naar buiten. bezoekers kunnen niet chaten maar wel muziek luisteren ! wat zou er bij mij niet goed staan??? wat doe ik nu verkeerd???
  met vriendelijke groet Werner

 133. witteijsbeerradio - 25 januari 2016 at 08:55

  http://www.dewitteijsbeerradio.nl
  Het internetradiostation waar muziek in zit
  met muziek voor jong & Oud

  Kom gezellig mee luisteren en een gezellig praatje maken in onze chatbox

  LET OP LET OP!!!
  Dewitteijsbeerradio is op zoek naar
  enthousiaste Dj’s/Lady’s
  die ons TEAM komen versterken,en om
  het team te ondersteunen en om onze
  luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen
  aan te kunnen bieden.
  Wij zoeken Dj’s/Lady’s voor overdag/s’avonds
  of voor in het weekend.

  Lijkt het je leuk om bij ons je eigen programma te maken.
  Meld je aan via onze website via het button Contact of
  via een privébericht op onze facebookpagina
  http://www.facebook.com/dewitteijsbeerradio
  Zodra de aanmelding van u binnen is zullen we zo spoedig
  mogelijk contact met u opnemen om te kijken wat we voor
  elkaar kunnen betekenen!!

  Volg ons ook op onze facebookpagina
  http://www.facebook.com/dewitteijsbeerradio

  Namens onze TEAM wensen wij u heel veel luisterplezier toe.
  Met vriendelijke Muzikale groet
  van het team dewitteijsbeerradio

 134. harco van Dijk - 6 februari 2016 at 00:26

  Hallo radiomakers!

  Op 1 feb zijn wij gestart met webradio.
  radio573 te beluisteren via de site, http://www.radio573.nl
  Op dit moment ongeveer 35 uur live radio, dit doen we samen met nu 20 vrijwilligers.
  Maar wij zoeken nog goede programmamakers.
  In het weekend en op verschillende tijden overdag hebben we nog tijdslots over.
  Onze studio is gevestigd in Lochem.
  Wij nemen uitsluitend vrijwilligers aan die live vanuit onze studio een show willen presenteren. Wij zoeken niet de doorsnee radiomakers maar personen die iets speciaals willen doen. Dit kan van alles zijn, van kleinkunst tot rockshows. Als het maar anders is.

  Stuur een email met je ideeën en motivatie naar
  [email protected]

  Wij zenden uit op 256 kbps met meer dan 100.000 slots.

  Mvg

  Radio573

 135. harco van Dijk - 6 februari 2016 at 00:29

  Owja… en natuurlijk 24/7 te beluisteren.

 136. Jannes - 11 februari 2016 at 15:32

  Geduld, en idd 24 x 7 draaien met jingles.
  En als je live bent zorgen dat mensen verzoekplaten aan kunnen vragen.
  Goede muziek is een pre, en ook de nieuwe platen.
  Artiesten taggen is ook een optie.

  http://www.radioronalisa.nl

 137. jetske roos meijer - 25 februari 2016 at 12:21

  hallo wij zijn een internetradio zender zijn nog vol op aan zoeken naar dj,s en vj’s wij proberen avonds live te draaien gaat helaas niet altijd lukken wij draaien Nederlands maar ook hits uit de jaren 70 80 90 Nederlands maar ook Engels
  bij ons kan je een verzoekje aan vragen
  ook kan je mee de luisteraars en dj’s en vj’s chatten op skype gewonden zwarteroosradio toevoegen

  kom gerust een kijkje nemen

  http://www.zwarteroosradio.nl

 138. rudie - 9 maart 2016 at 04:25

  Hoi,
  een aantal maanden geleden al gemeld, maar nu met eigen website http://fortheloveofmusic.info/

  Your way to new music! 24/7 de beste (nieuwe) alternative rock pop dance metal en de rest. Met een door luisteraars beïnvloedbare hitlijst en promo mogelijkheden voor artiesten en labels.

  Tips, trucs, commentaar (en luisteraars) zijn welkom

 139. beppie - 12 maart 2016 at 21:00

  wij zijn een radiostation 24 uur per dag te beluisteren elke dag djś en een mooie nonstop voor snachts met muziek voor jong en oud van nederlands tot engels tot duits zo tussendoor mag een dans liedje.. en altijd op zoek naar nieuwe djś en veel gezellige luisteraars, hebben een mooie chat, en over een tijdje word onze site geupdate en word ie compleet nieuw… en altijd gezelligheid.. dus kom vooral lekker langs http://www.dewitteijsbeerradio.nl

 140. Radiogezellighollands - 23 maart 2016 at 14:56

  wie heeft er tips waar ik goede en goedkope jingles kan laten maken?

 141. Dj Wil van Delft - 29 maart 2016 at 13:32

  Ik ben onlangs mijn dagelijkse populaire programma
  DELFSBLAUW ,dat ik al zo´n 38 jaar presenteer ,alleen nog via mijn eigen website gaan uitzenden.
  Ik heb in het verleden gedaan voor verschillende stations,
  maar soms zijn de stations na verloop van tijd aan de sukkel,en is het weer over en uit.
  Nu dus onafhankelijk via mijn eigenwebsite.
  Maar als er stations zijn die mijn programma willen doorgeven elke ochtend van 10 tot 12 uur Live,oke!

  Groetjes Wil

 142. roelf - 29 april 2016 at 11:01

  nuuuuuuuuuuuu goud van oud jaren 60 en 70 luister gezellig mee bij http://www.dewitteijsbeerradio.nl. verzoekjes mogen altijd via onze gezellige chat, eerdaags krijgen wij een geheel vernieuwde website dussssssss hopppppppppppppaaaaa..

 143. Webmaster - 2 mei 2016 at 10:22

  Ik moest even zoeken op de site hoe je kan luisteren. Dus een beter of dubbele mogelijkheid maken in je site.
  Ik heb in de tijd dat ik 4 platen hoor via de player geen jingle gehoord? Je jingles maken wel je radio station, anders is het een soort digitale jukebox waarvan er al vele van zijn.
  Dus om de twee platen een radio id. Gemiddelde luistertijd is 10 minuten, dus de kans dat een luisteraar je naam onthoud is wel erg klein als ze geen jingles horen.

 144. angel - 6 mei 2016 at 22:55

  hallo

  via deze weg willen we graag wat meer luisteraars zien te krijgen.

  wij zijn een radio station met 24 uur muziek en s’avonds een dj.

  we draaien muziek voor jong en oud. en dus voor iedereen wat wils.

  tevens zoeken wij nog dj’s dit kunt u vinden op onze site.
  onder het kopje gezocht

  dus lijkt het je leuk om te draaien heb je een beetje ervaring met draaien, en heb je tijd dan zoeken wij jou.
  neem dan gauw een kijkje op onze site.

  en kom gezellig luisteren en chatten met ons

  http://www.gouden-hits.eu/

 145. angel - 6 mei 2016 at 22:59

  hallo

  luister gezellig met ons mee
  en wij zoeken nog dj’s met ervaring met draaien en tijd.

  dus neem een kijkje op onze site

  en kom gezellig mee luisteren en chatten met ons

  http://www.gouden-hits.eu/

 146. meindert - 20 mei 2016 at 12:17

  kom ook eens gezellig luisteren naar radio esperando 24/7 muziek voor jong en oud,,elke dag live dj,s van 9 tot 22u kom eens een kijkje nemen op http://www.radioesperando.nl

 147. Wim Zonneveld - 26 mei 2016 at 12:16

  Ga eens naar de website http://www.ikwilgoeiemuziek.nl en luister een tijdje naar ons webradio station. En laat daarna een bericht achter met de mededeling wat je ervan vond! Dan kunnen wij dat gebruiken om verbeteringen aan te brengen@

  Alvast dank!

  Team Hollands Palet

 148. Dj Alfred - 28 mei 2016 at 17:13

  Ben begin van het jaar begonnen met mijn eigen radio station na enkele jaren voor andere te hebben gedraaid. Vindt het moeilijk omluisteraars te trekken, heb al mijn websitenaam groot op het raam staan plaats regelmatig dingen op facebook. Ben nonstop 24/7 tebeluisteren enheb bijna iedere dag wel een live programma dat ik dan ook aankondig op facebook. Mijn website is up to date en heb altijd de nieuweste muziek graag advies om het beter te doen
  Gr Dj Alfred

 149. Dj Alfred - 28 mei 2016 at 17:14

  Mijn web site is wwww.radiorowanenjackhollandsehits.com

 150. gouden hits - 2 juni 2016 at 19:46

  hallo
  kom allemaal gezellig naar ons luisteren.
  ook kun je bij ons gezellig chatten met de dj’s en andere luisteraars.

  vertel het aan iedereen door
  en kom er gezellig bij

  http://www.gouden-hits.eu/

 151. Dj-Andy - 9 juni 2016 at 19:27

  Kun je eens kijken op ons station aub

  mvg

 152. Super FM - 20 juni 2016 at 06:56

  Beste Radio-Streams na het lezen van jullie prima verhaal en uitleg nog even een “tip”,
  Je schrijft “Zorg dat je goed gevonden kan worden met je website door zoekmachines.
  Voordat je opnieuw een promotie doet voor je station via web/forum/flyer/etc. zorg dat je weet hoeveel luisteraars je hebt”

  Ik zou daar ook facebook , Twitter ect bij zetten.
  Met vriendelijke groet Robert,
  http://www.superfm.nu

 153. Koos van der Stee - 26 juni 2016 at 19:52

  Q5 Radio, 24 Uur per Dag, 7 Dagen in de Week, 365 Dagen van het Jaar, sinds Oktober 2014 te beluisteren via het Internet.
  Veel verschillende Programma’s en Non Stop met Oldies, Hits van Nu en Nederlandstalige Producties.
  Desondanks niet zoveel luisteraars als we zouden willen, het blijft moeilijk om jezelf te profileren !

 154. Cornelis dj - 11 juli 2016 at 21:48

  Hallo allemaal.
  Ik ben Cornelis dj van Alwaysradio.
  Alwaysradio, altijd radio voor jouw!
  Luister gezellig mee.
  Door de weeks is er meestal nonstop muziek, maar in de weekenden ben ik vaak wel live!
  Op de site van Alwaysradio vind je meer info, ook zoek ik nog dj”s, wil je dj worden kijk dan op de pagina: dj worden!
  Hieronder de website:
  http://alwaysradio.nl/
  Cornelis dj

 155. minifreak.nl echte disco en soul muziek - 16 oktober 2016 at 11:16

  luisteren dus!

  onze Hit&Classicshow is van 12 tot 2 elke zaterdagmiddag

  onze muziekfabriek is van 2 tot 3 elke zaterdagmiddag

  onze long versions zijn van 6 tot 8 s avonds

  we zijn op facebook te vinden via disco radio

  bedankt alvast als je ons gaat volgen

  en als je gaat luisteren!

 156. tom - 16 oktober 2016 at 11:36

  hey minifreak.nl mooie hits

 157. Tamara Leufkens - 18 oktober 2016 at 19:36

  Ik ben nu al poosje bezig met mijn internet radio station.
  Toch lukt het mij niet om dj’s en lady’s te werven.
  Waardoor de start heel moeilijk verloopt.
  Kan u me hier nog suggesties en tips opgeven.
  Mijn partner bouwt zelf de website.
  En we hebben al veranderd van heel druk.
  Naar simpel en een overzichtelijke lay-out.
  Verder poste we elke dag op sociale media.
  Daar is bereik per dag rond de 250 menoen.
  Maar de luisteraars hangen rond de 4 a 6.
  Dit zou toch omhooggevallen gehaalt kunnen worden lijkt mij.

  Mvg
  Tamara Leufkens

 158. Webmaster - 19 oktober 2016 at 09:12

  Beste Tamara,

  Ik zou toch iets meer laten zien wie jullie zijn (fotos), zodat je niet de indruk krijgt dat je naar een computer luistert.
  De site ziet er verder mooi uit maar is niet responsive en daagt niet uit om weer terug te komen.
  Hebben jullie overal aangemeld op de nederlandse radio portals? Tunein je profiel volledig ingevuld?
  En wat is jullie doelgroep, en als je doet of als je die doelgroep bent, kan je dan de site bereiken? via zoekmachines of facebook of twitter?
  En is julie SEO goed van de website. Hebben jullie een SEO check gedaan, en de verbeteringen doorgevoerd?
  Oja en er altijd 24/7 zijn, en niet verwachten dat je binnen 4 maanden 40 luisteraars tegelijkertijd hebt dit duurt even.

 159. Jan van schuilenburg - 22 oktober 2016 at 22:23

  Hallo wij zijn nieuwe radio stadion net 2 dagen nu mijn vraag kan je keer kijken hoe de site is en de geluid of dat ik nog iets moet veranderen hij is nu nonstop om dat ik nog met een pc bezig ben draai niet met een mengpaneel maar ik heb een stereo toon in de sam gezet

 160. ralph - 25 oktober 2016 at 12:35

  Mensen kom gezellig luisteren naar de piratenkanjers

  24/7 muziek
  24/7 verzoek in dienen

  Gezellige chatbox en geweldige dj’s met de beste piratenhits

  Ook van vinyl !!!

 161. hitgolf - 27 november 2016 at 22:22

  kom er almaal gezellig bij en chat gezellig mee

 162. Horizon - 16 april 2017 at 14:57

  Hallo Allemaal
  Luister en chat ook is mee op onze Site. http://www.broesteam.nl ( Gewoon Exploier gebruiken )
  Wij draaien via Flatcast ( Plugin Vereist )

  24/7 muziek en Chat

 163. Radio853 - 29 april 2017 at 10:16

  Wij zijn een nieuw radiostation en nog opzoek naar dj´s.
  Bij ons heb je geen maandelijkse kosten en kan je je eigen genre draaien. BUMA en SENA betalen wij zelf.

  Overigens krijg je van ons de SAM mocht je die niet hebben en leveren wij de jingles die je nodig hebt.

  http://www.radio853.nl

 164. Maikel - 15 november 2017 at 15:12

  Hallo, ik heb het artikel hierboven aandachtig doorgelezen en zag een paar hele goede tips waar ik zeker mee aan het werk ga. Tot nu toe heb ik een site opgezet (zelf niet al teveel ervaring aan boord) en ben benieuwd naar de mening van onbekende mensen. Kom allemaal graag een kijkje nemen op http://www.radioweleer.nl. En luister of reageer gezellig mee.

 165. Harry - 24 november 2017 at 23:58

  Hallo allemaal,

  Ik ben eeg druk geweest en denk dat het resultaat er mag zijn.
  Website is klaar, stream is klaar. Gave jingles.
  Een paar goede gepresenteerde programma’s .

  Nu de luisteraars nog….

  Suggesties?

  BigB21.nl

 166. Palens - 12 januari 2019 at 14:32

  Wij hebben een bestelling gedaan bij jullie en betaald met idial hoe lang is de lever tijd voor dat we mail terug krijgen met ip poort enz

 167. Webmaster - 12 januari 2019 at 16:50

  Het word direct automatisch verstuurd, jullie hebben een niet geldig email adres gebruikt dus vandaar.
  We kijken het zo na en zullen het versturen naar het email adres wat jullie hier gebruiken.

 168. Robin le Blanc - 30 maart 2019 at 14:55

  Wat vinden jullie van mijn gloednieuwe radiostation? http://www.sundanceradio.nl
  ik heb alle tips zoals hierboven opgevolgd.

  Ik ben benieuwd wat jullie vinden! je kan ook direct gaan naar http://www.sundanceradio.nl/player

  Het geluid klinkt lekker zo lijkt me en de website heb ik veel uren in gestopt. Die uitstraling moet er ook zijn!

  Ben benieuwd naar jullie meningen over SunDanceRadio – The Sound of the Summer

 169. Paul - 19 juli 2019 at 11:52

  Ben ook hier even komen lezen. Kortelings internetradio gestart met Radionomy (Radio Forty5 of Radio45, verwijzend naar de 45 toeren plaatjes). Voornamelijk oldies, mixed met chanson, country, nederlandstalig en af en toe een duitse song. Draaien proef nu.

 170. Rinze - 6 maart 2020 at 23:29

  Wij zouden het fijn vinden op via deze weg wat luisteraars aan te trekken bij ons station.
  wij draaien muziek voor jong en oud en niks is ons te gek. ! Bij ons kun je gezellig mee luisteren & Chatten
  luister en chat maar gezellig mee met elke dag een live dj

  http://www.radionachtuil.nl

 171. Frans - 5 juni 2021 at 00:02

  zo graag wat meer luisteraars wil krijgen

 172. Alan wolda - 12 juli 2021 at 20:54

  Goedendag allemaal

  a.d.v deze weg willen we graag meer luisteraars binnen krijgen we zijn al bijna 1 jaar verder

  Radio Verzet​

  Met de lekkerste hits

  Bij Radio Verzet kunt u luisteren naar de lekkerste hits 24 uur per dag en 7 dagen per week.
  allemaal op http://www.radioverzet.nl

 173. Gunter Everaert - 3 juni 2022 at 10:24

  Wij zijn op 1 juni 2022 gestart met een nieuw station , dus volop in de ontwikkelingsfase.
  We hebben reeds enkele ervaren dj’s en ladies in ons team , maar op zoek naar meer helpende handen. Er is een mogelijk tot chatten voorzien en er kunnen verzoekjes aangevraagd worden als er live dj speelt in de chat en via de website. Het kan ook via de nonstop jukebox wanneer er géén live dj speelt.

  https://RadioToppertje.nl is onze website in opbouw momenteel
  Chatten kan via : https://chameleon.chattersworld.nl/chat/4536
  Meeluisteren kan via : https://chameleon.chattersworld.nl/webplayer.php?id=4536

Leave a Reply