Betaalbaar Nederlandstalig Wereldnieuws op uw zender?

Betaalbaar Nederlandstalig Wereldnieuws op uw zender?

Sinds een paar weken heb ik ervaren dat er een goed en betaalbaar alternatief is voor het novum nieuws.
Het bedrijf Worldnewscompany levert 3 pakketten, het gratis (FREE pakket) en het Pro nieuws voor 20,- euro per maand en sinds kort een PREMIUM pakket.

Het FREE pakket is gratis maar met 3 berichten en beperkte vernieuwing van het nieuws. Tevens zijn er dan GEEN weerbericht en headlines beschikbaar. En geen upload in het weekend.

Het PRO pakket bestaat uit het wereldnieuws inclusief het weerbericht, met daarin 4 berichten waarvan 1 zeer actueel. In het pakket zit ook het losse weerbericht en de headlines, die bijvoorbeeld elk half uur te programmeren zijn. Elk uur wordt het ververst en 7 dagen per week beschikbaar ook in het weekend.

Het PREMIUM pakket, dat is gelijk aan het PRO pakket, alleen is er dan geen LMN naamsvermelding in de bulletins verweven, zodat je doormiddel van een eigen audio bedje, (dat bijvoorbeeld “onder” het nieuws doorloopt) het nieuws nog meer “eigen” te maken. Het past dan nog beter bij het past in de vormgeving van het station.

Via de website van worldnewscompany  kan je een demo  horen. Je kunt ook het Pro pakket 2 weken vrijblijvend proberen. Het bedrijf levert er een handleiding bij en je kunt gebruik maken van een handig programma die elk uur het nieuws download.